Preview Een kijkje in een consumptie-laboratorium.
Bestel Een kijkje in een consumptie-laboratorium.

François Blom cuisinier te s-Hage is vermaard om de keur recepten in Moderne kookkunst. Ook bekend is De Indische rijsttafel, 222 recepten van een Indisch kokkie bewerkt voor Holland. Van zijn hand verscheen eind negentiende eeuw Een kijkje in een consumptie-laboratorium, practische handleiding en beproefde voorschriften ter bereiding van vruchtensappen, dranken en likeuren. In de facsimile-uitgave van dit zeldzame boekwerkje 230 wenken voor de bereiding van dranken.

Een kijkje in een consumptie-laboratorium, practische handleiding en beproefde voorschriften ter bereiding van vruchtensappen, dranken en likeuren – François Blom. 2014. paperback, formaat 21×15, 112 pagina’s, vaste boekenprijs EUR 26,90

Een uitgave van Edition Fac Simile, MMXIII. www.lalito.nl. ISBN 978-94-919820-2-6 | 9789491982026. NUR 447.

Preview Een kijkje in een consumptie-laboratorium.
Bestel Een kijkje in een consumptie-laboratorium. [Het boek is ook via de lokale boekhandel verkrijgbaar.]